Tingieterij Tin-Art, een echt familiebedrijf dat al 35 jaar bestaat.

Met passie en liefde voor het uniek vakmanschap worden onze producten met de hand gemaakt. Op ambachtelijke wijze en uit authentieke tijd ontstaan er unieke producten. Welke gegoten worden door de tingieters en medewerkers die een warm hart dragen voor het oude ambacht. Jong en oud bezoek de gieterij om zelf wat leuks te gieten een show te zien of onze showroom te bewonderen.

Door de passie en liefde voor het oude ambacht en het verder helpen van mensen met een beperking ( mensen met mogelijkheden) van Claudette Dumas. Is er zins 2019 een mooie brug ontstaan tussen twee bedrijven een mooie samenwerking met Dagbesteding De Oude Hove. Zo is er gezorgd voor mooie doorgroei mogelijkheden voor deelnemers ( toppers) mensen met eigen mogelijkheden en vele talenten.

Voor de genen die passie hebben voor het afmaken/ inpakken van producten het te woord staan van klanten. Mee gaan bestellingen weg brengen samen bij houden van de webwinkel bestellingen. Zijn er tal van uitbreid mogelijkheden met de juiste begeleiding afgestemd op het tempo van de persoon. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een paar dagen in de week in de gieterij zelf te helpen. ( Dinsdagmiddag – Donderdag – Vrijdag )
Vele inpak werkzaamheden worden op De Oude Hove zelf gedaan. Onze toppers gieten niet zelf producten. We hebben voor deze speciale plek nog twee plekken vrij ( bij de oude hove is er nog meer plek. Je kan ook een dag of een vaste dagdeel komen het hoeven niet meerder aan een sluitende dagen te zijn. Misschien heb je namelijk ergens anders ook een fijne werkt plek dan is juist de combinaties zo krachtig.

Kennis maken met deze bijzonder dagbesteding met verschillenden mogelijkheden. Druk hier voor contact.

De website van tinart.