Tingieterij Tin-Art, een echt familiebedrijf dat al 36 jaar bestaat.

Met passie en liefde voor het unieke vakmanschap worden onze producten met de hand gemaakt. Op ambachtelijke wijze en uit authenticiteit ontstaan er unieke producten, welke gegoten worden door de tingieters en medewerkers die een warm hart dragen voor het oude ambacht. Jong en oud bezoeken de gieterij om zelf wat leuks te gieten, een show te zien, of onze showroom te bewonderen.

Door de passie en liefde voor het oude ambacht en zorg voor het verder helpen van mensen met een beperking (mensen met mogelijkheden) van Claudette Dumas, is er sinds 2019 een mooie brug ontstaan tussen twee bedrijven: een mooie samenwerking met Dagbesteding De Oude Hove. Zo is er gezorgd voor mooie doorgroeimogelijkheden voor deelnemers (toppers), mensen met eigen mogelijkheden en vele talenten.

Voor degenen die passie hebben voor het afmaken/inpakken van producten en het te woord staan van klanten. Meegaan om bestellingen weg te brengen en het samen bijhouden van de webwinkelbestellingen. Zo zijn er tal van uitbreidmogelijkheden met de juiste begeleiding, afgestemd op het tempo van de persoon.

Zo is het mogelijk om dagbesteding in de gieterij te krijgen
( Dinsdag – Donderdag – Vrijdag )
Onze toppers gieten niet zelf producten. We hebben voor deze speciale plek nog twee plekken vrij ( bij de oude hove is er nog meer plek. Je kan ook een dag of een vaste dagdeel komen het hoeven niet meerder aan een sluitende dagen te zijn. Misschien heb je namelijk ergens anders ook een fijne werkt plek dan is juist de combinaties zo krachtig.

Kennismaken met deze bijzondere dagbesteding met verschillende mogelijkheden? Druk hier voor contact.

De website van Tin-Art.