Busje dagbesteding in rook opgegaan!

Busje dagbesteding in rook opgegaan

In de vroege ochtend van 24 februari, werden we geconfronteerd met heel naar nieuws: het busje van onze dagbesteding was in brand gestoken, samen met de auto’s van enkele van onze buren.

We zijn heel erg aangeslagen door dit nieuws, want dit is het busje waarmee we onze toppers naar en van de dagbesteding vervoeren. Ook waren we net bezig het eerste uitje na corona te plannen. Dit is nu allemaal niet meer mogelijk: we moeten gaan sparen voor een nieuw busje. En dat terwijl we deze bus met zoveel moeite zelf bij elkaar hadden gespaard. Ook onze toppers hebben hier hard aan meegewerkt door koekjes en kaarsen te maken en te verkopen.

Hoewel verdriet overheerst, hebben we besloten niet bij de pakken neer te gaan zitten: we gaan hard sparen voor een nieuwe bus voor de dagbesteding, zodat onze toppers weer naar hun werk kunnen en we samen met hun mooie uitjes kunnen maken. Alleen: zo’n bus kost een hoop geld. Natuurlijk waren we verzekerd, maar het geld van de verzekering is bij lange na niet genoeg om een nieuw busje aan te schaffen. Daarom zijn we ook hard aan het sparen en gaan onze toppers weer druk aan de slag met het maken van kaarsen en het bakken van koekjes.

Ook is er een crowdfunding gestart, want hoewel wij er vol voor gaan, kunnen we alle hulp die we krijgen goed gebruiken. Sommigen hebben al gul gedoneerd, waarvoor we heel dankbaar zijn. Maar alle hulp is welkom, dus ook andere mooie acties die ons dichter bij ons doel brengen: een nieuwe bus voor de dagbesteding.

Wil je meehelpen met je eigen actie, heb je ideeën, of wil je op een andere manier betrokken zijn? Neem dan vooral contact met ons op; we zijn je erg dankbaar.

Geef een reactie