De oude Hove Is een zeer unieke kleinschalige dagbesteding waar mensen zich thuisvoelen. Wij zijn er voor mensen met een beperking vanaf 16 jaar. Toppers met mogelijkheden eigen wensen en talenten. Onze locatie is gevestigd in een woonboerderij in de natuurlijke omgeving aan de rand van Zuidwolde (Drenthe) En wordt veelal als huiselijk ervaren. Per dag kunnen er 7/8 toppers aanwezig zijn. Dagbesteding is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Momenteel zijn de dagbesteding dagen. Dinsdag woensdag en donderdag. Vrijdag en zaterdag zijn op aanvraag mogelijk.

Samen staan wij voor

  • een plek in de maatschappij
  • mooie werkplek
  • huiselijke sfeer
  • leuk en zinvol afwisselend werk
  • persoonlijke aandacht
  • prettige arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden

Samen met de deelnemers wordt er een eigen webwinkel bijgehouden en helpen ze mee met de webwinkel van de Tingieterij. Samen worden er mooie dingen ingepakt en klaar gemaakt voor klanten. In de eigen webwinkel worden zelfgemaakte producten verkocht.

Dagelijks wordt er ruim de tijd genomen voor eet en drink momenten. Wij kijken elke dag hoe mensen zich voelen en passen daar ons dagschema op aan.

De oude Hove als overbruggingsplek 
Het is mogelijk om tijdelijke bij De oude Hove te zijn. Om zo langzaam te kunnen wennen elders waar een groep groter is bijvoorbeeld. Wij zijn dan een overbruggingsplek voor een bepaalde tijd. 

Vind je het bij ons leuk en ergens anders ook? 
Geen probleem je kunt een of meerdere dagdelen dagbesteding afnemen. Zo kun jij altijd in combinatie daar zijn waar je graag wilt zijn. 


Kom kijken bij De oude Hove leuk!


Voor ondersteuning zoals ambulante begeleiding en vrijetijdsbesteding verwijzen we je door naar onze andere site. Zigbw.

×
×

Winkelmand