Is een landelijk gelegen verbindingsplek in het mooie Zuidwolde Drenthe. Hier komt jong en oud samen om te genieten van de mooie tuin in aanbouw. Deze tuin wordt met mensen gemaakt die passie hebben voor planten en de natuur. Er zijn meerdere mooie zitgelegenheden voor bijvoorbeeld wandelaars of klassen met kinderen. Zij die in de tuin zijn kunnen naast een leuke tijd met elkaar ook veel leren van de natuur.

De toppers van dagbesteding De Oude Hove, die wat met de landerijen hebben, mogen als zijnde dagbesteding meehelpen bij het aanleggen en onderhouden van de tuin. Door mee te helpen met het planten van diverse bomen en struiken, en het verbouwen van diverse groenten, kunnen de deelnemers veel van de natuur leren. Hierdoor kunnen ze zich op een leuke manier ontwikkelen.


Zitplek ( kampvuur plek) De groene Hove

Dit mooie initiatief is ontstaan door Gertjan Drenth die een grote passie heeft voor de natuur. Hij wil graag mensen hiermee kennis laten maken op verschillende manieren. Zo werkt hij graag samen met vrijwilligers die dezelfde passie delen en mensen van de dagbesteding.