Begeleiding en Coaching
Jongeren / Volwassenen

Loop je ergens tegenaan? Heb je het gevoel dat je niet gehoord of niet begrepen wordt? Zit je misschien wat minder goed in je vel? Kom je lastiger zelf uit een situatie en kan je ergens hulp gebruiken?

Dan is het fijn als er iemand samen met je meekijkt en een luisterend oor biedt. Samen met jou gaan we aan de slag en bieden begeleiding waar nodig is. We denken in mogelijkheden en gaan oplossingsgericht te werk. Zo dat jij weer grip en perspectief krijgt en ruimte voor je dromen.

Het is jouw leven, dan is het logisch dat jij zo zelfstandig mogelijk wil leven. Of je nu nog bij je ouders woont, of al zelfstandig.

Als er een goede klik is tussen jou en onze begeleider, kunnen jullie samen van start gaan. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed en vellig voelt.

Begeleiding

  • Thuiswonen: – dagindeling – zelfstandigheid vergroten – netwerk vergroten.
  • Zelfstandig wonen: – dagindeling – boodschappen doen – omgaan met geld – opruimen – administratie – huishoudelijke taken leren – netwerk vergroten.

Coaching

  • Emoties: – omgaan met je emoties – omgaan met emoties van anderen.
  • Belangrijke gesprekken: – gesprekken over levensvragen als liefde, geloof, onbegrip of werk – voorbereidende gesprekken voor bijvoorbeeld een sollicitatie, of met een dokter of andere instanties – gesprekken voor rouwverwerking.